REDAKCIJA - KOLOFON

Registracija edicije: Elektronski časopis TATRENUTEK je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Glavni urednik Janez Temlin.

Horoskop

 • Oven

  21. marec - 20. april

  srečne številke: 4,6

  Ljubezen

  Nekdo bo obžaloval prenagljene besede, vi pa boste kljub temu vztrajali pri svojem. Vaša čustva bodo ostala nespremenjena, vaša dejanja pa bodo pod vplivom tistih, ki imajo radi prvo in zadnjo besedo. S prijazno besedo boste dosegli več kot s sklicevanjem na pravice.

  Delo

  V službi boste dokazali, da ste resnično napredni in sposobni skorajda genialnih zamisli, toda žal boste postali izjemno nemirni, samosvoji in uporni. Da bi se prilagajali in pustili ukazovati? To pa ne!

  Zdravje

  Trpeli boste zaradi pomanjkanja energije. Če ste starejši, bi se vas lahko lotila celo kakšna zoprna bolezen.

 • Bik

  21. april - 20. maj

  srečne številke: 3,7

  Ljubezen

  Uresničite, kar ste sklenili ne glede na partnerjeve čudne poglede. Videli boste, da bo na koncu spoznal, da ste imeli kot vedno tudi tokrat prav. Presenetite ga, bodite tokrat vi tisti, ki uganjuje in izpolnjuje najbolj skrite želje. Potovanje bo zabavno.

  Delo

  Nov začetek pomeni novo veselje, pa tudi nove skrbi in dolžnosti. Povrnili boste stare dolgove in si končno oddahnili. Bodite pogumnejši kot običajno, sprejmite izziv, ki se ponuja. Speljati pa ga morate tako, da se ljudje okoli vas ne bodo počutili oškodovane.

  Zdravje

  Živčke vam bodo "kravžljale" podobne težave, kot ste jih že imeli prej, čeprav ste nanje že skoraj pozabili. Nič ne pomaga, če bežite od njih, treba se jih bo lotiti in delo pošteno opraviti, zatem se bostepočutili veliko bolje.

 • Dvojčka

  21. maj - 21. junij

  srečne številke: 5,7

  Ljubezen

  Nekdo vam spet greni življenje. Verjetno se res že počutite kot v kakšnem romanu. Kaj ko bi se vendarle vzeli v roke, se pogovorili z možem ali ženo in začeli drugače. Saj gre vendar za vas in vaš zakon.

  Delo

  Veste, da je vaše poslovno življenje na prelomnici? Vsakdo se kdaj povpraša po smiselnosti svojega početja. Si želite drugače, bolj velikopotezno? Trezno in pametno razmislite.

  Zdravje

  Ta čas boste morali malce bolj popaziti na svoj mehur in ledvice. Planeti so sicer še vedno v takšnem položaju, da se vam ne obeta nič usodnega, le malce ponagajali vam bodo.

 • Rak

  22. junij - 22. julij

  srečne številke: 4,9

  Ljubezen

  Neko manjše razočaranje, ki ga bo doživel neki prijatelj, vas bo spomnilo, da tudi vi niste neranljivi. Boste v prihodnje previdnejši? Boste ubrali drugo pot? Nepričakovano se vam bo izpolnila srčna želja. Izkoristite priložnost in uredite zadevo.

  Delo

  Čaka vas nekaj več dela, kot ste računali. Sprva se ga boste lotili z veseljem in zagonom, nato pa boste ugotovili, da ne morete uresničiti vseh svojih idej, kot ste načrtovali. Morali se boste nekoliko prilagoditi zahtevam nadrejenih.

  Zdravje

  Kdaj ste bili nazadnje pri kakšnemu specialistu? Previdni bodite z grlom! Vitamini in gibanje vam zelo pomagata.

 • Lev

  23. julij - 22. avgust

  srečne številke: 5,9

  Ljubezen

  V kratkem boste zvedeli slabo novico, vendar se ne prenaglite s sklepi. Bolje, da se sami prepričate in ne zaupate preveč govoricam, ki v vas zelo hitro zbudijo cinično razpoloženje.

  Delo

  Ste zelo odločni in polni idej, vendar jih ne boste mogli preizkusiti. Bodite bolj potrpežljivi, to vam bo v veliko pomoč.

  Zdravje

  Zaradi poslovnih in družinskih dogajanj večkrat ne boste vedeli, kje se vas glava drži. Potrebovali boste pomoč, da boste lahko imeli vse pod nadzorom. Sprostite se.

 • Devica

  23. avgust - 22. september

  srečne številke: 4,5

  Ljubezen

  Ne domišljajte si, da ste uredili enkrat za vselej. Preštejte svoje in tuje rane in pretehtajte, ali je res vredno nadaljevati vojno. Zamenjajte ploščo, včasih ljubeznivost huje zdela nasprotnika kot najostrejši napad.

  Delo

  Zvezde vam pošiljajo veliko ustvarjalne energije. Na delovnem mestu se kažete s svojo vzdržljivostjo. Samozavestni ste in sproščeni. Kar tako naprej.

  Zdravje

  Živite brez zdravstvenih težavic, le z želodcem nekaj ni v redu. Težava ne bo organska, ampak bo vzrok pretiravanja s hrano ali pijačo. Ne glede na družbo se vzdržite alkohola.

 • Tehtnica

  23. september - 22. oktober

  srečne številke: 1,9

  Ljubezen

  Če še niste oddani, se boste 'strašno' zaljubili, če pa ste, boste doživeli toliko nenavadnega in vznemirljivega, da boste prav zares presenečeni. Vse napetosti se bodo zgladile. Težave, ki so vas mučile dolge mesece, pa bodo spuhtele v nič.

  Delo

  Vse bo v redu, pričakujete lahko izvrsten zaslužek. Navezali boste neko novo poslovno prijateljstvo in prineslo vam bo še kaj več, ne le poslovni uspeh. Ne zapravljajte tja v tri dni; če pa imate denarja zase preveč, ga namenite v človekoljubne namene.

  Zdravje

  Zdravi boste in veseli, če pa niste več prav mladi, pojdite na preventivni pregled srca. Lahko vas 'napadejo' težave s prekrvitvijo.

 • Škorpijon

  23. oktober - 21. november

  srečne številke: 1,3

  Ljubezen

  Pripetljaji na drugih življenjskih področjih bodo preprečili, da bi svoja čustva postavili na pravo mesto. To pa v sedanjem stanju tudi ni tako slabo.

  Delo

  Vaš profesionalni uspeh je povezan z ljudmi, s katerimi delate, zato ne bi bilo slabo, ko bi se odpovedali nekaterim uslugam.

  Zdravje

  Boste v vrhunski, »naj naj formi«. Tudi na zdravstvenem področju ne boste imeli skrbi. Kozmetični poseg bo zadetek v polno.

 • Strelec

  22. november - 20. december

  srečne številke: 6,9

  Ljubezen

  Vaš partner je zelo zaposlen in živčen, to pa bo vplivalo tudi na vaše razpoloženje. Vaše razumevanje bo preskromno, zato bodo posledica prepiri.

  Delo

  Poslušati boste morali nadrejenega, potem pa se bo vse odvijalo bolje, kot ste pričakovali. Izkoristite čas tudi za pogovor s partnerjem.

  Zdravje

  Razen živčnosti vas ne bo spremljala nobena težava ali bolezen, živčni boste zaradi dela. Težje boste navezovali stike ali pa s težavo komunicirali s svojimi bližnjimi.

 • Kozorog

  21. december - 19. januar

  srečne številke: 7,8

  Ljubezen

  Vplivi planetov vas ne bodo razveselili niti razžalostili. »Čustveni« dogodki pa bodo precej odvisni od planetarnih vplivov, posebno če vplivajo na partnerja.

  Delo

  Energijo boste morali nameniti prizadevanjem, da bi bilo delo, s katerim se ukvarjate, stabilno glede na to, da lahko hitro pričakujete neprijetnosti.

  Zdravje

  Boste polni energije in vaše počutje bo enkratno. Vaše dobro razpoloženje bo tudi zdravilo za tiste v vaši bližini, ki nimajo te sreče.

 • Vodnar

  20. januar - 18. februar

  srečne številke: 3,5

  Ljubezen

  Razraščajo se vzkipele strasti in razdražljiva energija. Jezili se boste na monotonost. Manjši prepir boste začeli vi, večjih težav pa ne bo.

  Delo

  Razpeti boste med poslovnimi nevšečnostmi ter željo po zabavi in užitku. Združite prijetno s koristnim, posebej če se ukvarjate z zasebnim delom.

  Zdravje

  Nežni dotiki planetov vam bodo prinesli zadovoljstvo in dobro počutje. Vašo dobro formo in lepši videz bodo pokvarili le odvečni kilogrami. Naredite kaj zase.

 • Ribi

  19. februar - 20. marec

  srečne številke: 6,7

  Ljubezen

  Kmalu bo prišlo vaših pet minut. To, kar se vam je sedaj zelo nemogoče, lahko spremeni en sam telefonski klic ali pa srečanje. Pustite se presenetiti.

  Delo

  Spoznali boste, da vam novi poslovni načrt prinaša več dela, kot ste sprva pričakovali. Če se ga boste lotili resno, se vam ni treba bati neuspeha.

  Zdravje

  Problemu se ne morete izogniti. Poiščite pomoč pri zdravniku. Vzrok sta vaša depresija in nezadovoljstvo.