REDAKCIJA - KOLOFON

Registracija edicije: Elektronski časopis TATRENUTEK je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Glavni urednik Janez Temlin.

Video

Malo za sprostitev: Aljaška malamutka med igro

Danes vam ponujamo naslednji video za sprostitev. Če delate na stresnem delovnem mestu, se morate ukvarjati z nemogočimi nadrejenimi, sodelavci in/ali strankami, oglejte si video, da boste lažje preživeli do prihajajočega vikenda.

Video

Ali se Ljubljana že pripravlja na okrasitev leta 2018, ali pa...?

Res je čudno, da je Ljubljana še vedno okrašena in čudno je to, da kioski s čevapčiči, ražnjiči še vedno delujejo. Upati je, da odgovorni pri Mestni občini Ljubljana niso morda pozabili pogledati na koledar, danes je 8. januar 2017, ali pa so se odločili, da bodo dočakali lepo 2018, da kaj prihranijo.

Video

Tina Maze rekla adijo smučanju

Najboljša slovenska alpska smučarka Tina Maze je s predčasnim koncem prve vožnje na veleslalomu na 53. Zlati lisici v Mariboru končala tekmovalno športno pot. Na tekmi za svetovni pokal je ob progi skočila v objem partnerju in vodji njene ekipe Team to aMaze Andrei Massiju, tik pred ciljem pa se je ustavila, odpela smuči in peš prešla ciljno črto.

Video

'Lepote' našega mesta....

To je del 'najlepšega mesta' kot trdi ljubljanski župan, a je tudi tak. To je pač njegovo videnje, ki mu ni oporekati. Res lepo....? Sreča je, da tuji turisti tega dela njegovega najlepšega mesta ne vidijo.