REDAKCIJA - KOLOFON

Registracija edicije: Elektronski časopis TATRENUTEK je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Glavni urednik Dejan Steinbuch.

Obalno kraška Notranjsko kraška Goriška Gorenjska Osrednjeslovenska Jugovzhodna Slovenija Spodnjeposavska Savinjska Koroška Podravska Pomurska

V Radovljici obnavljajo srednjeveško grajsko obzidje

V radovljiški občini so v teh dneh začeli obnovo in rekonstrukcijo grajskega obzidja, za katerega je občina pridobila tudi soglasje zavoda za varstvo kulturne dediščine. Okoli 100.000 evrov vredna sanacija srednjeveškega obzidja bo trajala predvidoma do konca maja, nujna pa je predvsem zaradi padanja kamenja.

Umrl po torkovem trčenju v kapelico

Voznik osebnega vozila, ki je minuli torek v Šenčurju zaradi neprilagojene hitrosti trčil v kapelico ob cesti, je v petek v ljubljanskem kliničnem centru umrl, so danes sporočili kranjski policisti.

V Kranjski Gori srečanje konjenikov treh dežel

Od vstopa Slovenije v EU padec meja počastijo vsako leto tudi konjeniki treh dežel na tromeji med Slovenijo, Avstrijo in Italijo. Današnje srečanje konjenikov treh dežel gosti Kranjska Gora, organizatorji iz Konjeniškega kluba Špik pa glede na napoved lepega vremena pričakujejo okrog sto konjenikov, je za STA dejal Slavko Kanalec iz kluba.

Strani