REDAKCIJA - KOLOFON

Registracija edicije: Elektronski časopis TATRENUTEK je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Glavni urednik Dejan Steinbuch.

Horoskop

 • Oven

  21. marec - 20. april

  srečne številke: 1,3

  Ljubezen

  Če ste svobodni in pripravljeni na spremembe, bo vse, kot je prav, težje bo, če vam do vsega skupaj sploh ne bo. Tudi preveč ljubezni je včasih precej naporno, še posebej, če je človek tako zvesta duša, kot ste vi.

  Delo

  Vaše življenje potrebuje boljšo organizacijo. Veliko časa izgubite po nepotrebnem. Postanite bolj aktivni. Držite se okvirnega urnika in si tako pomagajte k bolj ekonomični izrabi časa.

  Zdravje

  Že leta za zdravnika sploh nočete slišati. Tako vedenje gre vsem okoli vas že pošteno na živce. Poskrbite, da boste imeli dovolj časa za počitek in tudi za nočno spanje, kajti živčki niso več tako mirni, kot so bili.

 • Bik

  21. april - 20. maj

  srečne številke: 6,7

  Ljubezen

  Kmalu bo prišlo vaših pet minut. To, kar se vam je sedaj zelo nemogoče, lahko spremeni en sam telefonski klic ali pa srečanje. Pustite se presenetiti.

  Delo

  Spoznali boste, da vam novi poslovni načrt prinaša več dela, kot ste sprva pričakovali. Če se ga boste lotili resno, se vam ni treba bati neuspeha.

  Zdravje

  Problemu se ne morete izogniti. Poiščite pomoč pri zdravniku. Vzrok sta vaša depresija in nezadovoljstvo.

 • Dvojčka

  21. maj - 21. junij

  srečne številke: 2,7

  Ljubezen

  Pogosto boste napeti, svoje težave pa boste stresali na domače in s tem netili prepire tudi tam, kjer jih ne bi bilo treba. Razmislite raje, kaj vas tako bremeni.

  Delo

  Samozavesti in volje vam ne bo manjkalo, tako da lahko naredite še marsikaj koristnega. Svoje veselje pa izkoristite delo na vrtu.

  Zdravje

  Prekipevali boste od energije, zato se vaše zdravje iz dneva v dan izboljšuje. Zelo dobre volje boste, hkrati pa tudi aktivni v športu.

 • Rak

  22. junij - 22. julij

  srečne številke: 5,9

  Ljubezen

  Zavestno ali podzavestno dominirate in ta težnja se bo nadaljevala še naprej. Odnos boste postavili na zelo trdna tla.

  Delo

  Številni dogodki, ki so v zvezi s kariero in poslom, so na vrhuncu. Intenzivno se boste poglobili v dogodke s poslovnimi partnerji, a boste srečali tudi nove.

  Zdravje

  Ker vam primanjkuje težav, si jih boste izmislili sami. Zelo vas bo motil vaš videz, še posebno frizura, nohti in koža.

 • Lev

  23. julij - 22. avgust

  srečne številke: 1,4

  Ljubezen

  Ljudje druge dekade bodo imeli močno željo po obogatitvi ljubezni. Poti v to smer bodo namenjene radikalnemu prelomu s sedanjimi navadami.

  Delo

  Vaše vedro razpoloženje in lepo obnašanje vam bo pri poslih pomagalo veliko bolj kot vse mogoče analize in priprave.

  Zdravje

  Bolj napeti boste kot sicer, vendar brez razloga. Planeti vplivajo na sistem in vam primanjkuje mineralov in vitaminov.

 • Devica

  23. avgust - 22. september

  srečne številke: 3,9

  Ljubezen

  V ljubezni boste zelo srečni, bolj energični in odločnejši, čeprav ne boste vedno imeli v mislih enakopravnosti partnerja.

  Delo

  Čeprav niste več v najboljšem obdobju, se boste intenzivneje lotili poslov. Končevanje in razvijanje starih del vam bo šlo bolje od rok kot začenjanje novih.

  Zdravje

  Vaše zdravje bo še naprej trdno.Pazite, kaj boste jedli, ker bodo prebavni organi bolj občutljivi.

 • Tehtnica

  23. september - 22. oktober

  srečne številke: 7,8

  Ljubezen

  Svobodni boste pametno ravnali, če se ne boste zaletavali z glavo v zid, kajti – saj vaša želja vendar ni avantura za eno noč, pač pa trajna zveza, mar ne? Kaže se vam upanje na bolje. Vezani pa že tako ali tako dobro veste, kako je treba ravnati v dneh, ko je na ven sicer vse v redu, v vas pa kar vre. Poglejte življenje z vedre plati in res bo postalo lepše.

  Delo

  Načrtovanje bo uspelo. Morebiti se bo nekaj nemira pojavilo, predvsem zaradi nesporazumov z 'avtoritetami'.

  Zdravje

  Vse bo v redu, le na počitek in malce več sonca nikar ne pozabite, če hočete biti še naprej v 'resnični' formi.

 • Škorpijon

  23. oktober - 21. november

  srečne številke: 3,7

  Ljubezen

  Zanimive ljubezenske izkušnje se vam kažejo. Že nekaj časa vas preplavljajo čustva. Če se še niste zaljubili, se ljubezni ne boste mogli izogniti.

  Delo

  Z vsemi silami in močmi boste morali nadaljevati, da boste uresničili svoje sanje in ambicije. Ne smete pobegniti pred težavami. Bodite močni.

  Zdravje

  Položaj planetov obljublja ugodnost brez večjih zdravstvenih težav. Lahko bi se pojavili prehlad ali bolečine v zobeh in kosteh, vendar jih boste hitro premagali .

 • Strelec

  22. november - 20. december

  srečne številke: 2,7

  Ljubezen

  Samski se potrudite, da boste v družbi z ljudmi nasprotnega spola, ki so vam všeč. Prižigale se bodo ljubezenske iskrice, pri tem pa boste zelo zadovoljni. Tudi drugi se ne bodo mogli pritoževati, nevarnost je le, da srečo v ljubezni vzamejo za samoumevno.

  Delo

  To je čas, ko bodo prišle do izraza vaše sposobnosti za prepričevanje. Z lahkoto boste tudi šefa navdušili za nove projekte in ga prepričali, da si zaslužite pomembnejše delovno mesto. Za trud boste namreč kmalu bogato poplačani. Ne obremenjujte se toliko z denarjem, kmalu bo bolje.

  Zdravje

  Vaše zdravje ni bilo preveč v redu. Skrbi in bremena odgovornosti vas tarejo. Nič resnejšega ne bo, vendar pa vas bo malce oviralo pri vaših vsakdanjih početjih. Partner bo precej zaskrbljen.

 • Kozorog

  21. december - 19. januar

  srečne številke: 6,9

  Ljubezen

  Nerazčiščena žalost bo povečala vaše čustvene težave. Najbolj vas bodo grizli dvomi o partnerjevi ljubezni. V tem primeru v solzah ni rešitve. Pogovorite se.

  Delo

  Zvezde bodo tokrat nekoliko skope in vas bodo prikrajšale za iznajdljivost, komunikativnost in poslovno spretnost. Ne boste prav zadovoljni s svojim dohodkom glede na delo, ki ste ga opravili.

  Zdravje

  Nekoliko boste živčni in nerazpoloženi, vendar bodo težave minile. Ne smete si preveč jemati k srcu zahtev in kritik družine.

 • Vodnar

  20. januar - 18. februar

  srečne številke: 6,7

  Ljubezen

  Če niste zadovoljni v življenju, ste gotovo zanemarili njegovo ljubezensko plat. Če je ne bi, bi bili zdaj eden najsrečnejših ljudi. Prepustite se in uživajte!

  Delo

  Na delovnem mestu se bodo napetosti nekoliko polegle. V bolj sproščenem razpoloženju boste veliko lažje delali, čeprav boste morali privoliti tudi v kak kompromis, ki ne bo ravno po vaši volji. V veliko spodbudo vam bodo sodelavci, saj bodo tokrat razumeli vaše težave.

  Zdravje

  Razen že omenjenih težav zaradi ljubezenskih problemov se vam zdravstvenih težav ni potrebno bati, izjema so le tisti, ki imajo kronične bolezni, pa še ti se bodo počutili bolje. Pomislili bodo mogoče tudi na to, da bi opustili zdravila.

 • Ribi

  19. februar - 20. marec

  srečne številke: 2,8

  Ljubezen

  Okoliščine vam niso v zadovoljstvo, prilagoditi pa sem boste morali. Trenutno ne poskušajte ničemur nasprotovati.

  Delo

  Mislili boste, da delate nekaj zelo koristnega za sebe in za druge. Večja bo vaša prepričanost o tem, večji bo vaš uspeh.

  Zdravje

  V čudoviti formi boste in ne bo vam primanjkovalo telesne energije. Notranja napetost vas bo gnala naprej, zato boste imeli težave s koncentracijo.