REDAKCIJA - KOLOFON

Registracija edicije: Elektronski časopis TATRENUTEK je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Glavni urednik Dejan Steinbuch.

Horoskop

 • Oven

  21. marec - 20. april

  srečne številke: 3,7

  Ljubezen

  Zveza, ki je pred durmi, se nikakor noče in noče razviti v kaj konkretnega, in to vas pričenja že motiti. S potrpljenjem sicer nimate nobenih težav, poleg tega pa čas vedno dela za vas. Čas, ki ga pričakujete s svojo simpatijo, zaživite z roko v roki.

  Delo

  Na poslovnem področju se vam v zadnjem času nabira precej reči, predvsem gre za zamere, nezadovoljstvo in strah, da vas bodo zasipali z delom. Izogibajte se kratkim stikom s sodelavci, še posebej z nadrejenimi, saj vam ne bodo prinesli koristi.

  Zdravje

  Dovolj časa imate za za razmislek o vsem, tudi o svojem počutju. Potem se boste počutili precej bolje, saj se še vedno gibljete v okvirih zmožnosti in načrtov in se vam ni treba bati neprijetnih presenečenj. Kadar pa ste na tem, se praviloma počutite dobro.

 • Bik

  21. april - 20. maj

  srečne številke: 5,9

  Ljubezen

  Včasih ste preveč nepotrpežljivi, preveč jezljivi, zato koga, ki si ga v resnici želite osvojiti, celo odbijete. Jeza škoduje tudi zdravju, zato se poskusite razveseliti majhnih reči, ki bi vam lahko popestrile dneve. Po začetnem navdušenju premislite.

  Delo

  Napetosti na delovnem mestu bodo počasi popustile. Čaka vas še nekaj nujnih opravil, potem pa boste lahko lažje zadihali. Potrebni ste sprostitve in prijateljskega klepeta, saj nejevoljni in razdražljivi tudi domačim niste v veliko pomoč.

  Zdravje

  Pazite na zdravje, da vam je ne zagode, opravite kdaj tudi kak preventivni pregled. Previdni bodite in ne pretiravajte tudi s hrano, ker vas čaka še kup dolžnosti, zato zdaj gotovo ni pravi trenutek, da bi obležali v postelji. Slabe misli boste pregnali s konjičkom.

 • Dvojčka

  21. maj - 21. junij

  srečne številke: 6,7

  Ljubezen

  Ne morete trditi, da vam čustveni odnosi ne pomenijo ničesar. Simpatija in ljubezen bosta opazni tudi v drugih pogledih. Najpomembneje je, da ljudem, ki vam kaj pomenijo, to dokažete.

  Delo

  Najbolj donosno bo, če boste vlagali v svoje delo. To se nanaša tudi na visoko šolo in izpopolnjevanje. Sedaj delate konkretne in resne korake do stvari, ki vam omogočajo napredek.

  Zdravje

  Zavedli se boste, kako kvalitetno življenje živite. Zdravje se vam bo popravilo in tudi o vnetjih bo več sledu.

 • Rak

  22. junij - 22. julij

  srečne številke: 1,8

  Ljubezen

  Veliko lahko dosežete v ljubezni, toda sprva se boste morali spopasti z manjšimi ovirami. Ne slepite se s praznimi obljubami. Uživajte.

  Delo

  Brez posebnih težav se boste uprli skušnjavi in ostali zvesti načelom, ki so vam doslej v življenju zelo koristile. Nepričakovano boste dobili denar in razveseljivo sporočilo.

  Zdravje

  Niste v najboljši formi. Občasno boste sovražili sami sebe pa tudi ves svet. Nemir in živčnost sta že kar redna spremljevalca v vašem življenju, vendar boste kos vsem tem težavam.

 • Lev

  23. julij - 22. avgust

  srečne številke: 3,7

  Ljubezen

  Po popolni slogi in prilagodljivosti in resnih načrtih za skupno življenje bo prišla huda in resna kriza. Mirni bodite, laže boste rešili težave.

  Delo

  Opazili boste, da se dogaja nekaj čudnega. Pričakovali ste pohvalo, te pa ni niti od sodelavcev niti od predpostavljenih, zato ste postali bolj črnogledi v zvezi s svojim delom.

  Zdravje

  Imate dovolj razlogov za zaskrbljenost! Bodite bolj previdni, pazite se zlomov in podobnih poškodb. Ne preizkušajte svojih sposobnosti.

 • Devica

  23. avgust - 22. september

  srečne številke: 6,9

  Ljubezen

  Planeti bodo poskrbeli, da boste pregnali skrbi in poskrbeli za svoje počutje. Še v večje veselje vam bo, če si bo tudi partner vzel nekaj časa za sprehod. Bolje bo, da se izogibate ljudem, ki jih ne marate.

  Delo

  Polni energije boste in zanimivih idej. Povsod se boste odlično znašli, saj boste izredno komunikativni in odprti. Sodelavci vam bodo zaupali in se obračali na vas. Poživili boste tudi dogajanje doma in ugotovili, kako malo je potrebno, da se med domače naseli smeh.

  Zdravje

  Vaše zdravstvene težave se bodo še naprej stopnjevale. Bodite previdni posebno zaradi ledvic, ker sami dobro veste, kakšne bi lahko bile posledice. Za vas je sedaj pravi čas za uživanje vitaminov.

 • Tehtnica

  23. september - 22. oktober

  srečne številke: 1,5

  Ljubezen

  Zaradi ljubezenske zveze boste dokaj živčni. Kar naprej si boste zastavljali vprašanja o partnerjevi odkritosti in iskrenosti. Izvor vsega tega bodo vaše muhe in trmoglavost.

  Delo

  Prepolni boste želje, da bi uspeli v poslovnih načrtih in da bi se le-ti uresničili. Dobro bi bilo, ko bi bolj realno ocenili svoje sposobnosti. Kaže se izguba denarja.

  Zdravje

  Posvetite se svojemu zdravju in videzu. Varujte se prehlada, angine ali gripe. Uživajte več vitaminov in sadja.

 • Škorpijon

  23. oktober - 21. november

  srečne številke: 4,8

  Ljubezen

  Ne poslušajte nasvetov, ki vam jih delijo ljudje, ki niso iskreni. Raje se spomnite nekaterih izkušenj iz preteklosti in poiščite pravo, srednjo pot.Prekipevali boste od življenjske moči, nekdo pa bo to opazil in si bo po svoje razlagal vzroke in posledice.

  Delo

  Od službenih skrbi ste si pošteno oddahnili, imeli pa boste več časa in energije, zato bi bil to pravi čas, da začnete razmišljati o menjavi službe. Če pa ste jo pred kratkim zamenjali, vam zagotovo prinaša trdnost in uspeh.

  Zdravje

  Vsak izgovor vam bo prišel prav, da pobegnete iz že skoraj vsakodnevne rutine. Ker premalo pazite nase, boste predolgo čakali, da bi ubrali pot do zdravnika. Morda pa bi bilo koristno, da se z njim temeljito pogovorite o težavah, ki vas tarejo.

 • Strelec

  22. november - 20. december

  srečne številke: 4,9

  Ljubezen

  V kratkem lahko rešite nekatere stare probleme. Preveč se posvečate delu, zato je nevarno, da boste zanemarili partnerja in tako lahko postane ljubosumen in siten.

  Delo

  Poskušajte rešiti nekatere pomembne poslovne dogovore, omejite poslovne komunikacije na čim manjše število ljudi. Tako se boste izognili težavam.

  Zdravje

  Posvetite več prostega časa sebi in svojemu videzu. Preveč časa si vzamete za delo.

 • Kozorog

  21. december - 19. januar

  srečne številke: 4,9

  Ljubezen

  Topli in nežni valovi ljubezni prihajajo v vaš zakon. Čutili boste zadovoljstvo in pozornost zakonskega partnerja.

  Delo

  V tem času boste dosegli poslovne uspehe. Možna so tudi pogosta potovanja in tudi nova poznanstva v poslovnem svetu.

  Zdravje

  Problem, ki vas najbolj muči, je mogoče kakšen kilogram preveč, sicer pa boste v zelo dobri formi, spremljalo vas bo odlično razpoloženje.

 • Vodnar

  20. januar - 18. februar

  srečne številke: 3,7

  Ljubezen

  Muhaste volje ste, pa še sami dobro ne poznate vzroka. Nekaj vas gloda in vam ne da miru. Prisluhnite intuiciji. Pustite, da vas vodi želja in ne poskušajte vsega dojeti z razumom. Naredite kaj takega, da vam bo pognalo kri po žilah in vam dalo vedeti, da živite.

  Delo

  Niste v vrhunski formi, zato boste naredili manj kot sicer. Dobro bi vam del krajši dopust, saj vas na delovnem mestu ne bodo pogrešali. Vsak poskus pogovora s službi se bo bržkone končal s prepirom, saj boste kot nalašč uporabljali besede, ki jih bodo prizadele.

  Zdravje

  Težave, ki ste jih imeli z zdravjem, se počasi umirjajo. Kmalu boste v odlični fizični kondiciji. Paziti se morate le odvečnih kilogramov, saj se vam bo povečal tudi tek. Znati si vzeti čas, je izraz moči.

 • Ribi

  19. februar - 20. marec

  srečne številke: 3,7

  Ljubezen

  Kaj se dogaja z vami? Vse preveč gledate v preteklost, namesto da bi gledali v prihodnost. Morda boste našli novo ljubezen, toda stare rane bodo ostale. Privoščili si boste nekaj lepih uric, ki vam bodo vrnile vero v življenje.

  Delo

  Pomanjkanje kondicije in pogosto živčnost zaradi dela boste rešili le, če boste delali počasneje. Pojdite na tečaj tujih jezikov, to bi vam lahko koristilo pri delu.

  Zdravje

  Več pozornosti bi morali posvetiti svojemu zdravju in splošnemu počutju. Skušajte se izogibati nenehnim napetostim, saj rušijo vaše psihično ravnotežje.