REDAKCIJA - KOLOFON

Registracija edicije: Elektronski časopis TATRENUTEK je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Glavni urednik Dejan Steinbuch.

Horoskop

 • Oven

  21. marec - 20. april

  srečne številke: 6,9

  Ljubezen

  Poiščite vendar tisto romantično dušo v sebi, ki je nekoč navduševala vse okoli sebe. Presenetite partnerja z drobno pozornostjo, saj se bo vse skupaj kar dobro izteklo.

  Delo

  Se zavedate, da je spanje več vredno kot žganci. Na delovnem mestu postorite vse potrebno in si sem ter tja privoščite kakšno prosto urico.

  Zdravje

  Potrebujete notranji in zunanji mir, zato bi bilo dobro obiskati zdravnika. Za vas je potreben oddih v zdravilišču.

 • Bik

  21. april - 20. maj

  srečne številke: 5,7

  Ljubezen

  Vse, kar boste storili za sebe ali druge, bo zelo lepo, uspešno, zanimivo in v glavnem naj naj. Venera pa vam bo pomagala zaceliti še odprte stare rane.

  Delo

  Uživali boste v skupinskem delu, pravzaprav bolj tisti, ki so vezani na medije ali trgovino. Nebesni vplivi na trgovanje z nepremičninami bodo odlični – bolje bo, če boste kupec kot prodajalec.

  Zdravje

  Venera vam bo pomagala s pozitivnimi vplivi na vaš videz in na pridobivanje kondicije. Povečal se vam bo tek, to pa bo opazno tudi na tehtnici.

 • Dvojčka

  21. maj - 21. junij

  srečne številke: 6,7

  Ljubezen

  Če niste zadovoljni v življenju, ste gotovo zanemarili njegovo ljubezensko plat. Če je ne bi, bi bili zdaj eden najsrečnejših ljudi. Prepustite se in uživajte!

  Delo

  Na delovnem mestu se bodo napetosti nekoliko polegle. V bolj sproščenem razpoloženju boste veliko lažje delali, čeprav boste morali privoliti tudi v kak kompromis, ki ne bo ravno po vaši volji. V veliko spodbudo vam bodo sodelavci, saj bodo tokrat razumeli vaše težave.

  Zdravje

  Razen že omenjenih težav zaradi ljubezenskih problemov se vam zdravstvenih težav ni potrebno bati, izjema so le tisti, ki imajo kronične bolezni, pa še ti se bodo počutili bolje. Pomislili bodo mogoče tudi na to, da bi opustili zdravila.

 • Rak

  22. junij - 22. julij

  srečne številke: 3,5

  Ljubezen

  Vaše sanje se bodospremenile v resničnost. Na dan bosta prišli vaša izvirnost in domiselnost in partnerju bosta nadvse všeč. Nevezani boste vso svojo energijo namenili spoznavanju z neko zelo privlačno osebo. Očarajte partnerja s srcem, ne pa z denarjem.

  Delo

  Delali boste na vso moč. Nekaj problemčkov boste imeli s sodelavci, vse pa se bo uredilo. Zdaj bi ne bilo pametno 'forsirati' velike projekte, počakajte raje.

  Zdravje

  Vedri in optimistični boste, pripravljeni na šalo in zabavo. Izvrstno se boste počutili, težav ne bo nikjer več.

 • Lev

  23. julij - 22. avgust

  srečne številke: 2,9

  Ljubezen

  Čeprav slovite po svoji trezni in racionalni presoji, pa tudi vas pogosto zanesejo čustva. Nekdo bo pritisnil na vašo ranljivo točko in prav težko se boste umirili. Namesto da se razburjate, raje premislite, česa se tako bojite. Vaši strahovi so odveč.

  Delo

  Iz službe se ne boste vrnili le utrujeni, pač pa tudi napeti. Najlažje se boste sprostili ob kakšni dejavnosti, ki vam je v veselje. Zaželeli si boste, da bi v vaši službi vladali harmonija in povezanost. Za to lahko veliko naredite tudi sami.

  Zdravje

  Ker ste zelo občutljivi na prehrano, so posledice nepravilna prebava, saj uživate premalo kalcija. Ker se tudi premalo gibate, tudi vaši sklepi niso več prožni, to pa vodi v artritis. Zanemarili ste tudi svoje zobe in kožo.

 • Devica

  23. avgust - 22. september

  srečne številke: 3,6

  Ljubezen

  Vaša dolgotrajna čustva imajo natančno določen prostor in vlogo v vašem življenju. Sprememb ne bo. Sami ste preveč bčutljivi. Tek bi vam koristil.

  Delo

  Vse bo v najlepšem redu, dokler se ne bo pojavilo vprašanje denarja ali pa koristi dela, pri katerem sodelujete. V poslu bo vaš kamen spotike denar.

  Zdravje

  Napetosti, ki vas spremljajo na drugih področjih v življenju, vplivajo tudi na vaše zdravje. Sprostitev poiščite v večjih telesnih dejavnostih.

 • Tehtnica

  23. september - 22. oktober

  srečne številke: 1,9

  Ljubezen

  S partnerjem se bosta krasno ujela, le sem ter tja bodo jasno nebo zatemnili črni oblaki ljubosumja - partnerju ne namenite očitkov, raje se mu bolj predajte. Ne spuščajte se v prepir zaradi neutemeljenih sumov.

  Delo

  Pri delu boste zbrani in zato tudi učinkoviti. Domov boste prihajali utrujeni. Čaka vas še čaka veliko papirnatega dela, dela ki vam ni prav napisano na kožo.

  Zdravje

  Potrebovali boste veliko spanca. Bolj kot družba vam bo prijala samota. Dobro vam bi del šport, saj res potrebujete malo več energije. Res ni pravi čas za sprehode, toda kljub temu pojdite.

 • Škorpijon

  23. oktober - 21. november

  srečne številke: 5,8

  Ljubezen

  Imeli boste veliko priložnost, izkoristili pa boste eno samo, tisto, za katero se boste odločili s srcem. Partner bo nekoliko razočaran, kasneje pa bo moral priznati, da ste imeli srečno roko. Skupaj odpotujeta.

  Delo

  Čaka vas veliko dela. Sodelavce boste znali pridobiti na svojo stran, tako da vam bodo v veliko pomoč. Ker boste zelo prepričani vase, vam bodo tudi drugi ljudje zaupali. Odpira se vam pot na službeno potovanje.

  Zdravje

  Naravni ritem življenja prinese obdobja, ko potrebujete dodaten počitek. Privoščite si toliko spanja, kolikor ga potrebujete, saj zehajoči in utrujeni bolj malo naredite za svoje razpoloženje. Privoščite si večerni sprehod.

 • Strelec

  22. november - 20. december

  srečne številke: 6,9

  Ljubezen

  Trenutno ste v najugodnejšem položaju. Vaš šarm in duhovitost vas bosta rešila iz najbolj kriznih situacij. Prav je, da se sprenevedate, kako vam gre vse po maslu.

  Delo

  Kot vedno tudi sedaj brez težav na delu ne gre. Ne sprejemajte vsake ovire, kot da ste že priznali poraz. Kratka poslovna potovanja bodo uspešna.

  Zdravje

  Čeprav ste dobro razpoloženi, vaša celotna forma zelo spremenljiva. Imeli boste probleme z glavobolom. Ne glede na družbo se vzdržite alkohola.

 • Kozorog

  21. december - 19. januar

  srečne številke: 2,8

  Ljubezen

  Ste srečno zaljubljeni? Če ste, boste ostali še naprej, kajti očitno vam ne grozi razdor! Morda se boste celo poročili. Če pa ste sami in osamljeni, se vam bo skoraj gotovo ponudila priložnost za uspešno zvezo, še posebno, če ste oseba, ki išče resnega partnerja.

  Delo

  Že prve ovire vam bodo precej zbile delovni uspeh. Na spremembe se na žalost ne boste odzvali tako učinkovito, kot bi se lahko. Vaša površnost vas lahko spravi ob dober glas. Bodite previdni pri financah.

  Zdravje

  Ker ste se do sedaj počutili nadpovprečno zdravi, vam preti nevarnost, da vam prekipi zaradi hudih bremen. Zelo bi bilo dobro, če bi obiskali studio za fitnes. To vam lahko pozdravi stres.

 • Vodnar

  20. januar - 18. februar

  srečne številke: 5,9

  Ljubezen

  Vi ste, vsaj kar se ljubezni tiče, večni optimist. Če ste vezani, je vaš odnos poln romantičnih pogledovanj in nežnosti. Oba s partnerjem bosta zelo srečna. Če še niste oddani, boste začeli neko povsem novo, nadvse zanimivo in strastno zvezo. Prepustite se in razprite krila domišljije.

  Delo

  Če bi bili radi uspešni tudi na poslovnem področju, morate malce pohiteti. Vse, kar boste naredili v prvih treh tednih, bo izvrstno, potem pa… no, pa saj ne more vedno iti kot po maslu, ali ne? Ob koncu meseca se bodo pojavili prvi problemi. Še najuspešnejši bodo ta mesec tisti, ki so bodisi trgovci bodisi ekonomisti. Vašo denarnico bodo napolnili šele stiki s tujino.

  Zdravje

  V izvrstni formi boste in prav nič vas ne more presenetiti. Le na koncu meseca malce popazite na prekrvitev. Če kadite, zmanjšajte število cigaret!

 • Ribi

  19. februar - 20. marec

  srečne številke: 1,4

  Ljubezen

  Ne dovolite, da bi vaš odnos do partnerja dušili predsodki. Partner vam bo očital, da vtikate nos tja, kamor ne sodi. Zlepa se ne boste odrekli svojim zahtevam. Na koncu bo prevladal kompromis.

  Delo

  Zadnji čas je, da začnete uresničevati svoje obveznosti. Pred vami so naporni dnevi in prav nič ne bo pomagalo, če boste zatiskali oči pred neprijetnimi obveznostmi.

  Zdravje

  Bolj morate paziti na svoje zdravje. Zadnje čase je vaša glava polna obremenjujočih misli. V vsem vidite sovražnike, tako da ni čudno, če ste nenehno nervozni in nemirni.