REDAKCIJA - KOLOFON

Registracija edicije: Elektronski časopis TATRENUTEK je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Glavni urednik Dejan Steinbuch.

Nekdo omamlja Trumpa in je zato zvečer počasne pameti?

Nekdo omamlja Trumpa in je zato zvečer počasne pameti?Alex Jones, konservativni radijski voditelj v ZDA. Vir: You Tube

Konservativni radijski voditelj Alex Jones, ki sicer odločno podpira predsednika ZDA, je sprožil teorijo zarote, da nekdo počasi omamlja Donalda Trumpa s pomirjevali, zaradi česar se zdi, da je vsak dan proti večeru počasne pameti. Jones trdi, da ima zanesljive informacije od visokih virov. Jones ima radijski program InfoWars, na katerem napleta vse mogoče, večinoma rasistične ideje, tokrat pa je prekosil samega sebe in kot ponavadi brez vsakega dokaza. Jones trdi, da želi struktura moči v ZDA predsednika, ki bo lutka, in zato Trumpa, ki se temu upira, vsak dan malce omamijo, da proti večeru ni več sposoben normalne komunikacije. Zaradi tega je Trumpu priporočil, naj si da testirati kri pri zdravniku, ki mu zaupa.

71-letni Trump je pač ... star in utrujen

Donald Trump je star 71 let in za njegovo domnevno večerno utrujenost je tako kot pri vrstnikih najverjetneje kriva utrujenost. Doslej so Trumpovo domnevno duševno omejenost napadali predvsem z leve in med njimi je domneva, da kaže znamenja tako imenovanega sončnega zatona, to je simptomov zmedenosti v večernih urah, kar naj bi bila posledica tega, da ima njegova družina zgodovino Alzheimerjeve bolezni. Jones pa pravi, da Trump ob šestih ali sedmih zvečer začne momljati zato, ker mu nekdo daje pomirjevala v ledeni čaj ali dietno kokakolo. Nekaj podobnega naj bi storili tudi s predsednikom Ronaldom Reaganom, ko so mu po poskusu atentata v bolnišnici dali mrzlo kri, ki mu je poškodovala možgane. Jones, ki ne skuša razložiti, kdo naj bi to počel, v bistvu trdi, da sta pokojni idol ameriških konservativcev, med katere šteje tudi sam, ter sedanji predsednik ZDA v bistvu duševno omejena.
 Jones trdi, da želi struktura moči v ZDA predsednika, ki bo lutka, in zato Trumpa, ki se temu upira, vsak dan malce omamijo, da proti večeru ni več sposoben normalne komunikacije."

Več člankov od avtorja

Prekarni delavec ne sme zboleti

Suzana Lara Krause je samozaposlena in mamica dveh otrok. »Prekarni delavec ne sme zboleti in če je ženska, se težje odloči za otroka,« je povedala o statusu vedno več mladih pa tudi starejših, ki so prepuščeni trgu iskanja dela. Pravi, da bo kot predsednica manj govorila, več pa naredila. Je kandidatka Slovenske ljudske stranke.

Nikoli več ne bom Serpentinšek!

Marjan Šarec je nekdanji igralec, zdaj pa župan, ki cilja na najvišjo funkcijo v državi. Smisel za humor ga vendarle ni zapustil, saj je na vprašanje, zakaj se je odločil za kandidaturo, odgovoril: "Zato, da bom imel na volitvah koga obkrožiti."

Iz oči v oči s predsedniškimi kandidati

Kako bi povabili investitorje v Slovenijo in kaj bi rekli ameriškemu predsedniku Trumpu, ko bi ga srečali? Katero obdobje iz zgodovine jih najbolj fascinira in zakaj? Kandidatke in kandidati za predsednika odgovarjajo na deset vprašanj.